painball1

Paintball

Is iedereen van jouw uitje 18 jaar of ouder? Zijn jullie stoer, niet bang om het gevecht aan te gaan en klaar om de winst te pakken? Dan is paintball jullie spel. Met minimaal acht deelnemers speel je vier tegen vier. Meer kan natuurlijk ook.
Na de veiligheidsinstructies en het laden van de pistolen, krijgt ieder team zijn eigen briefing. In het speelveld kan iedere deelnemer zich goed verstoppen, maar verlies vooral je teamgenoten niet uit het oog. Tijdens het spel wordt de veiligheid nauwlettend in de gaten gehouden door de scheidsrechter. Er gelden dan ook strikte maatregelen op het overtreden hiervan. Als locatie kan paintball bij De Duif Ruurlo gespeeld worden. Nieuwe spelvormen zijn ‘het brandstofdepot’ en ‘de reddingsoperatie’.
• Je bent met je team gestrand met een voertuig. Iets verderop ligt een brandstofdepot dat zwaar bewaakt wordt. Lukt het je om met je team jerrycans uit het brandstofdepot te stelen.
• Reddingsoperatie ‘Behind enemy lines’
Achter vijandelijke linies is een piloot gestrand. Met je team start je een reddingsoperatie om de piloot weer op eigen grondgebied in veiligheid te brengen.

Handig!

Al onze maskers zijn inmiddels voorzien van condensvrije lenzen. Alle wapens zijn vernieuwd. We spelen nu met de Tippmann FT 12.

€200,- basistarief bij 8 deelnemers en 800 ballen

€25,- extra personen incl. 100 ballen

losse hoeveelheden ballen zijn ter plaatse bij te kopen.