Sit-on-Top

Is té leuk om niet gedaan te hebben. Speel kanopolo met een heel team of maak een mooie tocht over de Achterhoekse wateren. Door het brede raakoppervlak lig je stabiel OP het water… Sit on top dus.

€17,50 per 2 persoons Sit-on-top

€3,50 per waterzak

Canadese Kano

Knalrode kano’s die prachtig door het water glijden. Voorgevormde zittingen met rugleuning maken het varen aangenaam. Voor de kenner, de kano’s zijn van het merk Mad River uit Canada, waar we de serie Adventure 14 en 16 hebben geselecteerd. Hiermee glij je makkelijk door het water. De kano’s zijn licht en van hoge kwaliteit. Ontdek de schoonheid van de Berkel en haar landstreken.
Iedere kano is geschikt voor maximaal drie personen. Organiseer je dagje uit voor vrienden, familie of collega’s? We hebben capaciteit voor 60 personen.

€30,- per 3 persoonskano

€3,50 per waterzak

Raftboot

Vaar met een grote groep tegelijk op het water met een raft. Deze, met de handvervaardigde rubberen boten, zorgen voor een stabiele ligging en het is nog gezellig ook. Of je nu over de Berkel vaart, de IJssel of …. .
Vanaf onze locatie aan de Oude Needseweg in Borculo kies je je eigen afstand. En met een groep leg je al snel een hele afstand af.

€100,- per 8-10 persoons raftboot

€3,50 per waterzak