Varen

GroepsactiviteitenActieve uitjesVaren

Varen

Canadese kano
Knalrode kano’s die prachtig door het water glijden. Voorgevormde zittingen met rugleuning maken het varen aangenaam. Voor de kenner, de kano’s zijn van het merk Mad River uit Canada, waar we de serie Adventure 14 en 16 hebben geselecteerd. Hiermee glij je makkelijk door het water. De kano’s zijn licht en van hoge kwaliteit. Ontdek de schoonheid van de Berkel en haar landstreken.
Iedere kano is geschikt voor maximaal drie personen. Organiseer je dagje uit voor vrienden, familie of collega’s? We hebben capaciteit voor 60 personen.

 

Raftboten
Vaar met een grote groep tegelijk op het water met een raft. Deze, met de handvervaardigde rubberen boten, zorgen voor een stabiele ligging en het is nog gezellig ook. Of je nu over de Berkel vaart, de IJssel of …. .
Vanaf onze locatie aan de Oude Needseweg in Borculo kies je je eigen afstand. En met een groep leg je al snel een hele afstand af.

 

Sit on Top
Is té leuk om niet gedaan te hebben. Speel kanopolo met een heel team of maak een mooie tocht over de Achterhoekse wateren. Door het brede raakoppervlak lig je stabiel OP het water… Sit on top dus.

 

Stand Up Paddling
Deze activiteit kan op veel watergangen en recreatieplassen worden gedaan. Het is een volledige workout, lees hier meer.

3-persoons Canadese kano €   30,00
8-10 persoons Raft €   100,00
2-persoons Sit on Top €   17,50
 Huur waterzak per stuk €    3,50

Veilig varen over de rivieren en beken vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een film gemaakt hoe je veilig kunt varen. Iedere kanovaarder kan deze film voor vertrek in de hal bekijken.

 

Belangrijk! Voor iedereen die niet kan zwemmen is een zwemvest verplicht en zijn gratis beschikbaar. Op alle watergangen geldt dat varen over een stuw verboden is.

 

Reserveer hier jouw vaartocht of laat een terugbelverzoek achter.

Share it