Bedrijfsuitje Deventer

Bedrijfsuitje Deventer

Bedrijfsuitje Deventer

Wilt u een bedrijfsuitje in Deventer organiseren? Ultimate Adventures zorgt voor een volledig verzorgde en onvergetelijke dag. Wij organiseren al meer dan 30 jaar leuke, spannende en avontuurlijke bedrijfsuitjes in Deventer, zowel in de stad als op het water.

Populaire bedrijfsuitjes in Deventer

Deventer is een topstad voor bedrijfsuitjes. Doordat de stad aan de Ijssel ligt, kunnen we een divers en actief programma samenstellen dat past bij uw hele team. Een van onze populairste bedrijfsuitjes is citysurvival Deventer. U kunt al onze activiteiten combineren, dus een actieve middag op het water of op een historische fiets maakt uw bedrijfsuitje in Deventer compleet.

Bedrijfsuitje op maat in Deventer

Ultimate Adventures is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepen. Dankzij ons grote activiteiten- en materiaalaanbod kunnen we bedrijfsuitjes organiseren tot 1500 mensen. U kunt kiezen uit ons activiteitenaanbod, of we maken speciaal voor uw bedrijf een bedrijfsuitje op maat. Dat kan in Deventer, maar ook in de rest van Nederland.

Meer weten?

We denken graag met u mee over hoe wij uw groepsuitje tot een onvergetelijke dag kunnen maken. Wij zijn bereikbaar op 06 - 53 33 27 70 en 06 - 21 23 35 54 of laat een bel mij terug verzoek achter.
Share it