Bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje op maat
Bedrijfsuitje op maat Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje op maat

Ultimate Adventures organiseert al meer dan 30 jaar bedrijfsuitjes op maat door heel Nederland. U kunt kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten, zowel op het land als op het water. Wilt u bijvoorbeeld een sportief bedrijfsuitje organiseren? Denk dan eens aan paintballen, varen of suppen. Of gaat u met uw team de competitie aan met andere teams tijdens groepsspellen zoals the Hunt of Wie is de Mol? Als u op zoek bent naar de ultieme test voor uw team, denk dan eens aan de langste dag. Een uitdagend en actief spel, waarbij twee, of meerdere teams een hele dag tegen elkaar strijden om als eerste de langste dag te volbrengen.

Bedrijfsuitjes op maat in heel Nederland

Wij kunnen uw bedrijfsuitje ook volledig op maat inrichten, voor groepen vanaf 10 personen tot zelfs 1500 personen. U staat een volledig verzorgd bedrijfsuitje verwachten, met uitstekende en veilige materialen en ervaren sport- en spelbegeleiders. Wilt u aansluitend een gezellig diner of feest organiseren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met diverse conferentieoorden, hotels en buitencentra zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op maat! In het verleden hebben we bedrijfsuitjes op maat gemaakt voor o.a. de politie, UWV, Belastingdienst, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Leiden, Gemeente Berkelland, Gemeente Doesburg, Gemeente Zutphen, De parabool, Ziekenhuis Rijnstate, Voith, Centric en Vomar. Ook organiseren we groepsuitjes voor scholen, sportteams en vriendengroepen.

Meer weten?

We denken graag met u mee over hoe wij uw groepsuitje tot een onvergetelijke dag kunnen maken. Wij zijn bereikbaar op 06 - 53 33 27 70 en 06 - 21 23 35 54 of laat een bel mij terug verzoek achter.
Share it