Groepsuitje op maat

Groepsuitje op maat
groepsuitje Deventer groepsuitje Deventer

Groepsuitje op maat

Wilt u een onvergetelijk groepsuitje op maat organiseren? Ultimate Adventures organiseert al meer dan 30 jaar groepsuitjes op maat, voor groepen van 10 tot 1500 mensen. U kunt uw groepsuitje samenstellen op basis van de vele gezellige en sportieve activiteiten die wij aanbieden. Maar we organiseren ook regelmatig groepsuitjes op maat, met een programma dat perfect past bij uw team, vriendengroep of familie. U kunt uw groepsuitje compleet maken door een overnachting, feestavond, etentje of arrangement bij een van de vele de conferentieoorden, hotels en buitencentra waarmee wij samenwerken.

Groepsuitje op maat in heel Nederland

Ultimate Adventures organiseert groepsuitjes op maat door heel Nederland. In overleg met u kiezen we de ideale locatie(s) uit en verzorgen wij al het materiaal en begeleiding op locatie. Ook dan staat veiligheid en goede begeleiding bij ons hoog in het vaandel. In het verleden hebben we groepsuitjes op maat gemaakt voor o.a. de politie, UWV, Belastingdienst, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Leiden, Gemeente Berkelland, Gemeente Doesburg, Gemeente Zutphen, De Parabool, Ziekenhuis Rijnstate, Voith, Centric en Vomar. Ook organiseren we groepsuitjes voor scholen, sportteams en vriendengroepen.

Meer weten?

We denken graag met u mee over hoe wij uw groepsuitje tot een onvergetelijke dag kunnen maken. Wij zijn bereikbaar op 06 - 53 33 27 70 en 06 - 21 23 35 54 of laat een bel mij terug verzoek achter.
Share it