Groepsuitjes Deventer

Groepsuitjes Deventer
groepsuitjes Deventer groepsuitje Deventer

Groepsuitjes Deventer

Bent u op zoek naar een leuk groepsuitje in Deventer? Ultimate Adventures organiseert al meer dan 30 jaar spannende, actieve en gezellige groepsuitjes in Deventer. We bieden een enorme diversiteit aan activiteiten, zowel op het land als op het water. Deventer is een topstad voor groepsuitjes. De sfeer in deze monumentale Hanzestad is levendig en gezellig. Bovendien ligt de stad aan de Ijssel, waardoor stad én wateractiviteiten tijdens groepsuitjes in Deventer perfect gecombineerd kunnen worden. Daarnaast heeft Deventer een prachtige omgeving, waar u kunt logeren in diverse (groeps)accomodaties.

Populaire groepsuitjes in Deventer

De meest populaire groepsuitjes in Deventer zijn de Citysurvival en het Hanze Handelsspel. Beide activiteiten zijn ook geschikt voor grote groepen vanaf 50 deelnemers. Daarnaast kunt u in Deventer een GPS puzzeltocht maken. Ook in de omgeving van Deventer hebben wij diverse leuke groepsuitjes.

Groepsuitje in Deventer op maat

Ultimate Adventures organiseert regelmatig groepsuitjes in Deventer op maat. Zowel voor familiedagen, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes in Deventer. Zo kunt u zelf het perfecte groepsuitje samenstellen, eventueel in combinatie met een overnachting, feest of arrangement bij een van de conferentieoorden, hotels en buitencentra waarmee wij samenwerken. Dankzij ons grote activiteiten aanbod, kunnen we groepsuitjes verzorgen voor groepen tot 1500 mensen.

Meer weten?

We denken graag met u mee over hoe wij uw groepsuitje tot een onvergetelijke dag kunnen maken. Wij zijn bereikbaar op 06 - 53 33 27 70 en 06 - 21 23 35 54 of laat een bel mij terug verzoek achter.
Share it