Nieuws

Nieuws

Nieuws

 • Opblaasbanenfestival

  Opblaasbanenfestival

  Lekker springen, glijden, kruipen, klimmen een dag om je uit te leven! Om daarna weer even af te koelen met een lekker ijsje van IJsboerderij Dommerholt. Wij vragen een kleine bijdrage van 5 euro p.p  

 • Stand Up Paddling

  Stand Up Paddling

  Stand Up Paddling is de snelst groeiende watersport ter wereld. We hebben afgelopen jaar veel vraag gehad naar SUP’s. Alle reden om het aantal speciale supboards uit te breiden naar 16. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

 • Opblaabanen.nl

  Opblaabanen.nl

  We hebben een website gebouwd speciaal voor opblaasbanen. Omdat hier nogal verwarring over kan zijn hebben we dit assortiment apart op www.opblaasbanen.nl gezet. Er zijn 2 nieuwe banen bijgekomen. Neem een kijkje!    

 • AVG – veiligheid

  AVG – veiligheid

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Naast de algemene voorwaarden is er ook een privacy protocol. Hierin kunt u lezen hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.    

 • Tippmann Paintball

  Tippmann Paintball

  Voor de paintball spelers hebben we alle Tippman Custom 98 markers vervangen voor de nieuwe Tippmann FT 12 markers.   Alle maskers zijn voorzien van dubbele beglazing om condensvorming te voorkomen. Zo kunnen we goed het nieuwe seizoen in. Tippmann Sports In ontwikkeling is een nieuw speelveld maar daarover later meer.  

Share it