Personeelsuitje Deventer

Personeelsuitje Deventer
personeelsuitje Deventer personeelsuitje Deventer

Personeelsuitje Deventer

Ultimate Adventures organiseert al meer dan 30 jaar unieke, sportieve personeelsuitjes in Deventer en omgeving. U kunt kiezen uit losse activiteiten, of een heel programma (laten) maken voor een onvergetelijk personeelsuitje in Deventer. Wilt u samenwerken en de competitie aangaan met andere teams of afdelingen? Ultimate Adventures organiseert personeelsuitjes waarin teambuilding centraal staat, zoals het Hanze Handelsspel of een volledige dag Teambuilding. U kunt dit combineren met een sportieve activiteit op het water, of in Deventer zelf om de dag compleet te maken. In Deventer kunt u bijvoorbeeld varen, een GPS tocht lopen of een citysurvival met meerdere teams spelen. Wilt u een écht (in)spannend personeelsuitje in Deventer organiseren? Kies dan voor de langste dag; een hele dag ga je tegen een ander team strijden om de langste dag als eerste te volbrengen.

Personeelsfeest in Deventer

Wilt u aansluitend een gezellig diner of feest organiseren in Deventer? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met diverse conferentieoorden, hotels en buitencentra zorgen we voor een onvergetelijk teamuitje op maat!

Meer weten?

We denken graag met u mee over hoe wij uw groepsuitje tot een onvergetelijke dag kunnen maken. Wij zijn bereikbaar op 06 - 53 33 27 70 en 06 - 21 23 35 54 of laat een bel mij terug verzoek achter.
Share it